Sunday, May 27, 2012

Sunday day..

Hye my blogger friends.. hri cuti macam ne apa korang buat ye.. hurmm.. yang ada pasangan tu mestila habiskan masa bersama yang tercinta.. heheh.. yang single habiskan masa dengan keluarga dan kawan2.. Hari ni saya tak ada apa2 aktiviti.. nak ajak kawan2 kebanyakan semua dah duduk jauh.. ada yang dh berkeluarga.. Tahniah buat kawan2 aku yang telah mendirikan rumah tangga semalam.. Hope kebahagian korang sampai ke Jannah.. Amin.. Aku pula jangan tanya la.. calon pun tak ada lagi..huhuu.. Aku sedang menunggu bakal pemimpin aku dan berdoa dia seorang yang beramal soleh.. mampu membawa aku ke jalan Allah.. dan juga mampu menangung hidup aku dan keluarga kami nanti.. seorang yang bertanggungjawab.. sebenarnya aku dah lama tak update status dekat blog aku.. so kalau di ikutkan hati rasa banyak benda aku nak share.. :) tapi nanti takut pembaca rasa bosan.. so setakat ni jela.. *pening*.. hahaha

No comments:

Post a Comment